Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 29 (2021)
№ 29 (2021)
Опубліковано:
2021-12-26
ЗАХИСТ РОСЛИН
Боротьба з бур’янами в університетських посівах кукурудзи (Zea mays L.)
V. J. Vojnich, Á. Ferencz
8–13
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.244194
PDF (English)
Фітонематоди як обмежуючий біотичний чинник аграрного виробництва у світі (огляд)
К. А. Калатур, Л. А. Янсе
13–46
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.244423
PDF
Оцінка ефективності застосування гербіцидів на посівах сої
Я. П. Макух, М. І. Киричок
47–54
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.249738
PDF
Формування видового складу бур’янів і шкідників у посівах салату та втрати його врожаю
Л. І. Воєвода, О. П. Василенко, Ю. М. Михайловин, Н. С. Філімонова
55–61
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.250019
PDF
ПЕРЕРОБКА ТА ЗБЕРІГАННЯ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА
Накопичення важких металів у зерні ячменю ярого (Hordeum sativum) залежно від сортових особливостей і тривалості зберігання
В. І. Войтовська, І. Ю. Рассадіна, Н. М. Климович, С. О. Третьякова
62–71
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.244425
PDF
Біохімічний склад свіжих, сушених і заморожених ягід різних сортів обліпихи звичайної (Hippophae rhanoides L.)
Я. В. Євчук, М. І. Парубок, І. І. Миколайко, Т. М. Марченко
71–78
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.249713
PDF
Якість хліба з різного борошна пшениці спельти залежно від сорту
В. В. Любич
78–88
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.244429
PDF
Формування якості заморожених ягід і варення з обліпихи (Hippophae rhanoides L.) залежно від сорту
А. О. Чернега, В. В. Любич, Л. Л. Новак, Н. В. Павлюк
88–94
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.247434
PDF
Уміст основних елементів у гречаному борошні залежно від сортових особливостей
В. О. Приходько, С. М. Громовий, Н. М. Свідельська, О. П. Башкатова
95–102
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.250004
PDF
ЗЕМЛЕРОБСТВО
Продуктивність цукрових буряків та пшениці озимої залежно від систем обробітку ґрунту і захисту у сівозміні
Я. П. Макух, С. О. Ременюк, С. В. Мошківська, В. М. Різник
103–112
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.247432
PDF
СЕЛЕКЦІЯ ТА НАСІННИЦТВО
Визначення якості насіння проса прутоподібного (Panicum virgatum L.)
В. А. Доронін, Ю. А. Кравченко, В. В. Дрига, В. В. Доронін, Г. С. Гончарук
113–118
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.244433
PDF
Генетичний контроль урожайності гібридів цукрових буряків, отриманих на основі діалельних схрещувань
М. О. Корнєєва
118–123
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.244452
PDF
Вплив біотехнологічних параметрів на вихід макроструктур із незапліднених насіннєвих зачатків диплоїдного буряка цукрового
О. А. Зінченко, Н. С. Зацерковна, О. А. Українець, А. В. Заболотна
123–128
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.249934
PDF
РОСЛИННИЦТВО
Ефективність фотосинтезу сої залежно від впливу елементів технології вирощування
М. П. Байда
129–138
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.249939
PDF
Вміст сухої маси і золи у листках та стеблах біоенергетичних культур
І. І. Бойко, В. О. Грищенко, Т. П. Новікова, О. П. Шевченко
138–143
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.249947
PDF
Урожайність і якість зерна пшениці м’якої озимої залежно від сорту
Г. М. Господаренко, В. В. Любич, Я. С. Рябовол, І. В. Коховська
144–151
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.244457
PDF
Особливості росту й розвитку та продуктивність сортів капусти савойської (Brassica sabauda Lizg.) в умовах Правобережного Лісостепу України
З. І. Ковтунюк, Г. Я. Слободяник, Г. В. Нінова, О. Ю. Половинчук
152–159
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.249243
PDF
Продуктивність рижію і ріпаку ярого залежно від сортових особливостей у Правобережному Лісостепу України
Л. М. Кононенко
160–168
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.247437
PDF
Продуктивність агрофітоценозів проса прутоподібного (Panicum virgatum L.) за довготривалого використання
С. М. Мандровська
168–176
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.244460
PDF
Формування біометричних показників гібридів буряків цукрових вітчизняної селекції
М. В. Роїк, Н. О. Кононюк
176–185
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.248979
PDF
Підвищення продуктивності фотосинтезу рослин злакових біоенергетичних культур залежно від обводненості листків за мікоризації їх кореневої системи
В. Т. Саблук, С. Г. Димитров, С. П. Танчик, Н. М. Запольська
185–193
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.244477
PDF
Формування фотосинтетичних параметрів посівів пшениці озимої за застосування позакореневого підживлення та гербіцидів
М. О. Черняк
194–202
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.249231
PDF
Агробіологічна оцінка колекційних зразків Allium sativum L. subsp. vulgare (Kuzn.)
В. В. Яценко; К. М. Шевчук; А. І. Бойко, О. Ю. Половинчук
202–209
DOI:
https://doi.org/10.47414/np.29.2021.244481
PDF
Ключові слова